Norsk English Uvdal Resort


Dagsutflukter
 
Eidfjord (145 km) Vøringsfosen
 
Eidfjord er et populært mål for en dagstur. R7 fra Geilo byr på fantastisk utsikt mot kjente landemerker som Hallingskarvet og Hardangerjøkulen. På vei ned mot fjorden kan du se Vøringsfossen stupe ned i Måbødalen. Sett også av tid til å besøke Kjeæsen Gård høyt opp i den stupbratte lia i Simadalen. I Eidfjors ligger også Hardangervidda Natursenter som formidler kunnskap om Hardangerviddas natur på en moderne og nyskapende måte.
 
Rjukan ( 80 km)
 
Gaustadtoppen og Vemork er Rjukans to mest kjente landemerker. Men Rjukanbadet med alle sine tilbud er også blitt en tursitattrasjon og samlingspunkt.
 
Geilo ( 85 km)
 
Et sentralt knutepunkt mellom øst og vest. Lang tradisjon som vintersportssted.
 
Nesbyen ( 67 km)
 
En trivelig bygdeby, som huser blant annet Hallingdal Museum og Quisten Friluftsbad.
 
Kongsberg ( 105 km)
 
Med sølvgruvene, flere museum og nydelig kirke fra 1761 er byen vel verdt et besøk.
 
Hardangervidda Nasjonalpark
 
Hardangervidda er et svært vedifullt høyfjellsområde, og Norges største nasjonalpark. Området er viktig fsom tilholdssted for de største villreinflokkene i Europa og de største delbestandene av de mange fåtallige fuglearter i Sør-Norge. Vidda byr på et stort plantemangfold i skjæringspunktet mellom østlige og vestlige arter (kyst - innlandsarter). Et eldorado for fjellvandrere med mange spor av menneskets bruk av naturen gjennom hundrevis av år (Sleper/ stier, buer og støler, fangstgroper og landemerker). Se Nordmannsslepene
 
Flåm ( 170 km)
 
Flåmasbana -  enestående ingeniørkunst i vill natur og en av verdens vakreste jernbanestrekninger. Reisetiden fra Flåm til Myrdal tar ca 2 timer.
 
Langedrag ( 35 km)
 
Opplev ulv, fjellrev og gaupse på nært hold. Naturpark/ Fjellgård i nydelige omgivelser.
 
Vassfaret Bjørnepark ( 99 km)
 
Viser liver slik det en gang var i Vassfaret. Du kommer tett innpå bjørn, pg parken har også rådyr, pinnsvin, minigriser, sauer og geiter
 
 
 
 

Camp Uvdal
N-3632 Uvdal
Norway
T +47 32 74 31 08 
M +47 99 22 82 10     
 
 
 
FIND US ON
 
 

eXTReMe Tracker