Norsk English Uvdal Resort


Aktiviteter

Fisk tatt i Uvdalselva ved Uvdal Resort


"Lek - Lev - Lær"
   

For de som ønsker en mer aktiv ferie finnes det nok av aktiviteter til å holde hele familien i ånde under hele oppholdet. Kanosafari, aktivitetsløype med kreativ mestring av morsomme oppgaver for barn i alle aldre, stort byggesett i laft, trampoliner, mingolf og stor tumleplass for forskjellige typer leker gir rom for utfoldelse og gode opplevelser i naturlige omgivelser.
 
Peishus med stor terasse
 
I Peishuset kan du grille nystekt fjellørret, pølser eller "glosteik" som er en av våre spesialiteter. Med nydeligutsikt mot fjellet og lyden av elva som renner forbi er det bare å la tankene fare ...
 
 Uvdal - tettere på naturen
 
Vi anbefaler å legge turen til E. K: T. Langedrag Naturpark. I naturskjønne omgivelser ligger Langedraghusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. På fjellgården er det ca 26 forskjellige arter dyr og fugler. En opplevelse som setter spor.
 
Like i nærheten har vi flere som tilbyr rideaktiviteter. For de som søker mer fart og spenning er det muligheter for blant annet rafting, snøscooter, ATV, rallykjøring og annen fartsfylt moro.
 
Innen er radius på 25 km har vi tre alpinsentre, hvor det ene har landets lengste akebakke. På høyfjellet er det mer enn 200 km oppkjørte langrennsløyper.
 
Er det interessert i mat, kultur og tradisjon er det flere spennende bedrifter å oppsøke. Uvdal har også et flott bygdetun med blant annet en stavkirke fra ca 1100. Numedal er også kjent som "middelalderdalen" på grunn av sin store samling hus fra denne epoken samt hele fire stavkirker fra Flesberg i sør til Uvdal i nord.
 
Dagsutflukter
 
Har du flere dager å sette av har vi forslag til et variert utvalg av dagsuflukter. De kan du lese om HER.
 

Camp Uvdal
N-3632 Uvdal
Norway
T +47 32 74 31 08 
M +47 99 22 82 10     
 
 
 
FIND US ON
 
 

eXTReMe Tracker