Arrangementer
 
 
 
FotballCamp
 
Odyssey Soccer – Learn, Improve, Enjoy.

Sommeren 2017 testet Camp Uvdal ut fotball camp i samarbeid med fotballgruppa i Uvdal IL. Både deltagere og trenere i Uvdal IL var veldig fornøyd med opplegget, og dermed var det bare å gi full gass med tanke på neste år.

Instruktør Michael O’Neill er booket for to uker i juli (27 og 28), og invitasjon med mulighet for påmelding vil bli sendt ut i løpet av januar. Hans treningsopplegg kombinerer fire viktige pilarer; teknikk, taktikk, fysikk og psykologi, alt bygget på en bred forståelse for spillerens utvikling og læringsmetode. Hans mål er at laget skal spille for å vinne, men at den enkelte spiller først og fremst skal bli trygg nok til å tørre å utfordre seg selv og glede seg over spillet.

Opplegget er tilrettelagt for (8) 10 – 14 (+) år. For de yngste spillerne kreves et visst ferdighetsnivå for at utbyttet blir optimalt. Michael O’Neill vil ha med seg hjelpetrenere, så spillerne vil bli delt inn i flere grupper med tilrettelagt treningsopplegg.

På ettermiddager og kvelder har Michael og Camp Uvdal engasjert «Fun Officers» som vil være med og lage underholdning og aktiviteter for deltagerne i fritida. Det blir også mye sosialt rundt måltidene.

Påmeldingen begynner snart!
 
 
 
 

FRILUFTSLIV og TEAM WORK

AdventuraScotland kommer også til Camp Uvdal i uke 26 og 27. Irene Bews og Ally Sangster har i en årrekke laget spesialtilpassede opplegg for barn, ungdommer og voksne, både i Skottland andre steder i Europa.

Med utgangspunkt i «Experiential Education» (erfaringsbasert læring) vil deltagerne bli med på morsomme speider- og samarbeidsaktiviteter, samt utfordre egne grenser og kreativitet. Opplegget foregår for det meste utendørs og innebærer blant annet turer.

Dette blir en annerledes og læringsrik uke der deltageren blir utfordret på mange ulike plan, der nye vennskap etableres og med mange nye ferdigheter og kunnskap som kan legges «i sekken» etter ukens leir. Målgruppen er primært barn i alderen (8) 10 – 14 år.

 
 
 

For ytterligere informasjon og påmelding til leirene, send mail til aud@campuvdal.com  

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camp Uvdal
N-3632 Uvdal
Norway
T +47 32 74 31 08 
M +47 99 22 82 10     
 
 
 
FIND US ON
 
 

eXTReMe Tracker